Opstaldning

På Ridecentret er der masser af plads til både din hest og dig. Læs om mulighederne og forholdene herunder. Under faciliteter kan du desuden læse mere om Ridecentrets fysiske rammer.

Priserne for opstaldning kan du se på vores prisliste.

Al færdsel, ridning, opstaldning og træning/tilridning af hest/pony på Ridecentret Østergaard sker på ejers ansvar.

For at benytte faciliteterne kræves der medlemskab af RKL og facilitetskort.

Fodring

Vi lægger stor vægt på optimal fodring og pasning efter hver enkelt hests behov. Vi fodrer som udgangspunkt med wrap, hel havre, roepiller (om man ønsker) og Omega-3 struktur 100. For bedre udnyttelse af foderet gives wrap som det første om morgenen inden krybbefoder – dette for at lægge ”bunden” i maven på hesten.

Der er adgang til vand på alle vores folde og der forefindes wrap ad libitum på alle jordfolde.

2 gange om året tages der fælles ormeprøver.

foldordning

For at minimere skader, deler vi alle heste i små hold, men på store folde. Det er muligt at få sin hest på fold hel- eller halvdags. Hvis man ønsker at slippe for at betale for ind- og udlukning, kan man deltage i foldordningen, hvor man tildeles en fast dag hver uge, hvor man sammen med en anden lukker heste ind.

Staldmøder & Cafe Aftner

På Ridecentret sætter vi det sociale liv i højsæde. Det betyder, at vi den første mandag i lige måneder afholder staldmøde. Det gør vi for at tage eventuelle misforståelser eller uoverensstemmelser i opløbet.
Desuden afholder vi den første fredag i ulige måneder Café aften. Dette går ud på, at vi enten griller eller bestiller pizza. Derefter hygger vi os i rytterstuen med bl.a. billard, dart fjernsyn mv.